Algemene Voorwaarden


 Algemene Voorwaarden Corine's Taartjes 2020
Taarten:
1Bestellingen kunnen in principe tot twee weken voor de afhaaldatum geplaatst worden. Bruidstaarten kunnen uiterlijk twee maanden voor de trouwdatum besteld worden
2Annuleren van een taart of cupcake bestelling kan tot een week voor de afgesproken afhaal / leverdatum. Uitzondering op bruidstaarten en andere grote opdrachten, deze kunnen tot drie weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.
3Gemaakte ontwerpen en foto’s blijven eigendom van Corine’s Taartjes. Gebruik van ontwerpen, foto’s of anderszins materiaal mag alleen na schriftelijke toestemming.
4Alle prijzen op de site zijn in Euro's (€) en inclusief btw. Bij grote afname in één keer of bij continuïteit in afname kan in overleg een andere prijs worden bepaald.
5Betaling geschiedt deels met vooruit betaling gelijk nadat uw bestelling definitief is bevestigd en deels contant bij het ophalen. Dit in overleg met u en wordt in de offerte gespecificeerd.
6Corine’s Taartjes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal Corine’s Taartjes eerst proberen een voor u passende oplossing te bieden.
7Alle bestellingen, afspraken worden altijd per e-mail bevestigd. U kunt een bestelling altijd doorgeven via één van de contactformulieren op de website corinestaartjes.nl. Of gebruik maken van telefoon, per Sms of per E-mail. Dit om misverstanden te voorkomen..

Afspraken zijn bindend.
8Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. Corine’s Taartjes zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt, vervoer klaar is. Tegen vergoeding (reis of verzendkosten) kan uw bestelling ook bezorgd worden.
9Indien u voor uw taart(en) materiaal, bijv. een display, taartentrap of iets dergelijks wilt huren dan dient u zelf de eventuele borg te voldoen. U bent ook degene die zorgt dient te dragen voor het (schoon) retour brengen van materialen.
10Spoedbestelling: bestelling die binnen 2 kalenderdagen gemaakt en opgehaald dient te worden. Dit kan zijn een verjaardagstaart, diverse cupcakes, een geboorte taart of een ander moment waarvoor een smakelijke taart wenselijk is. En dit is mogelijk indien de agenda van Corine’s Taartjes deze adhoc bestelling toelaat. Bijkomende kosten hiervoor zijn €7,50
Workshops:
1Workshops worden gegeven in Rhoon - Portland of bij de klant op locatie. Tenzij, er schriftelijk vooraf door Corine’s Taartjes van af wordt geweken.
2De getoonde workshop prijzen op de website of in een eventuele folder zijn inclusief ingrediënten, gebruik van materialen en krijgt uw taart of cupcakes in een passende taartdoos.
3U kunt bij aanmelding zelf alvast aangeven wat uw wensen zijn, ik neem contact met u op. Omdat ik alles even goed met u wil doorspreken om daarna uw aanmelding definitief te maken. Uiterlijk twee dagen na inschrijving ontvangt u van Corine's Taartjes een bevestiging.
Per E-mail ontvangt u de betalingsgegevens en overige informatie.
4Binnen twee weken na de bevestiging van de workshop, dient de betaling voor de workshop voldaan te zijn. Indien na 15 werkdagen geen aanbetaling is bijgeschreven op het rekeningnummer uit de bevestigingsmail, vervalt uw reservering. Voldoen van de aanbetaling, 50% van het bedrag van de workshop, geldt als definitieve inschrijving.
U ontvangt geen bevestiging per e-mail van ontvangst van betaling.
5Aan de workshops is geen minimum aantal deelnemers gesteld. Mag er zich onverhoopt aan de zijde van Corine's Taartjes zich een situatie voordoen dat een workshop op de gestelde datum geen doorgang kan vinden wordt er direct met de deelnemer(s) contact opgenomen. U kunt ook een andere datumkeuze doorgeven. Hier ontvangt u tijdig bericht over. Tenzij een andere datum onmogelijk is wordt de volledige (aan)betaling direct retour gestort.
Annulering:
1Wenst u een annulering door te geven van een kinderfeest / workshop of voor een van de deelnemende kinderen kan dit kosteloos tot 8 dagen voor het feest of de workshop. Na deze 8 dagen ben ik genoodzaakt om de gemaakte kosten in rekening te brengen.
Er gelden dan de volgende voorwaarden in de kosten:

- 0-3 dagen 100%
- 4-5 dagen 50%
- 6-7 dagen 25%
Percentage van het totaal bedrag.


Hierboven heeft u kennis kunnen nemen van de voor Corine’s taartjes geldende Algemene Voorwaarden.