Kinderfeestjes


Leuke kinderfeestjes, heel gezellig en leerzaam feest.

Kinderfeestjes waarbij je jouw eigen taart of cupcakes naar wens mag versieren.

Dat is toch geweldig!

Een feestje samen met vriendjes en vriendinnetjes uit jouw klas of buurt.

Boek een Feestje bij Corine’s Taartjes, De Smidse, Rhoon

Voor mijn klanten neem ik graag al het werk en stress uit handen. Daarom verzorg ik met alle plezier graag het feestje voor uw jarige kroost.

In principe is het feestje altijd bij de jarige thuis. In overleg kan het feestje ook op een andere locatie gehouden worden. Informeer naar de mogelijkheden!

leuk gezellig en leerzaam feestje, Leeftijd vanaf 5 jaar.

Jij bent jarig en daarom beleef jij met jouw vriendjes en vriendinnetjes een uniek en geweldig leuk kinderfeestje. Bovendien helemaal in het door jou zelf gekozen thema. Een thema waarin ieder vriendinnetje en vriendje een eigen taart of de zes cupcakes versiert.

Allemaal krijgen ze een eigen taart van 12,5 cm doorsnede of 6 cupcakes die ze zelf gaan vullen en versieren. Dus ook daarom geheel onder mijn leiding en waar nodig een helpende hand van een ouder of verzorger. Aan het eind van het feest gaan ze allemaal zo trots als een pauw naar huis met hun eigen taart of cupcakes .

Als voorbereiding op een geslaagd en leuk kinderfeestje overleg ik altijd met de jarige of het een thema feest gaat worden en samen met de ouder(s) / verzorger(s) bespreek ik dan hoe het feestje inhoud gaat krijgen.

Nieuwsgierig? Ga alvast rustig bedenken welk thema jouw verjaardag onvergetelijk gaat maken. De prijs voor een kinderfeestje is vanaf € 14,00 per kind.

U kunt contact met mij opnemen over de mogelijkheden van een kinderfeestje
Online aanmelden kan 24 uur per dag, zeven dagen per week mogelijk.

Bellen mag natuurlijk ook!

Tot slot kunt u zelf alvast aangeven wat uw idee of thema zal zijn, vandaar dus ook dat ik zelf ook nog contact met u op neem om alles even goed door te spreken en daarna het kinderfeestje definitief te mogen bevestigen.

Annuleren:

Indien u een annulering wenst door te geven kan dat. Daarom gelden er voor het feestje zelf of voor een van de kinderen de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren kan tot 8 dagen voor het feest, omdat ik anders genoodzaakt ben de gemaakte kosten in rekening te brengen.

0-3 dagen 100% 
4-5 dagen   50%
6-7 dagen   25% van het totaal bedrag