Over Corine


Over Corine’s Taartjes, Rhoon –  Sinds 2010

Cupcakes bestellen

Contact Adres:
Corine’s Taartjes
De Smidse 6, 3162 WH Rhoon

Bellen met mij mag natuurlijk ook!

Het bakken van onder andere taarten begon aanvankelijk eerst voor vrienden, familie. 
Dit is vervolgens een uit de hand gelopen hobby geworden. Sinds januari 2010 ben ik daarom officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vandaar dat steeds vaker tevreden klanten mooie, lekkere taarten en cupcake creaties bij mij bestellen. Want intussen maak ik op bestelling tegenwoordig de lekkerste taart en cupcakes voor iedereen, elke leeftijd en elke gelegenheid.

Ik, Corine Kurpershoek, decoreer bovendien voor elke gelegenheid de lekkerste taarten en cupcakes. Taartjes gemaakt door Corine en deze website corinestaartjes.nl zijn ontstaan vanuit hobby.

De Lekkerste taarten voor iedereen!

Bovendien maakte ik in het begin af en toe taart voor ons zelf. Vanzelfsprekend kregen familie en vrienden ook een heerlijk lekker simpel taartje voor bij de koffie.
Als gevolg van de diverse workshops die ik zelf heb gevolgd maakte ik elke week wel een creatie.

Steeds een lekkere taartvulling in een met marsepein beklede taart.

Op de eerste plaats maak ik de lekkerste verjaardagstaarten en cupcakes voor kinderen en volwassenen maar ook steeds vaker taarten en cupcakes voor de zakelijke markt.

Denk hierbij aan reclame of bedankjes.

Kinderen beleven ook veel plezier aan het maken en decoreren van cupcakes en taarten daarom het idee is ontstaan om voor deze doelgroep kinderworkshops taart maken te gaan geven. Zo leren kinderen dat een taart niet “zomaar” uit de winkel komt.

Het lijkt misschien heel gewoon, een taart .Vandaar dus ook dat jonge kinderen soms niet beseffen dat bij zo’n mooie taart een heel proces aan vooraf gaat.

Daarom kwam van het een het ander, gezellige, leuke en leerzame kinderfeestjesDie behoren nu ook tot de mogelijkheden. Het thema wordt in overleg met de jarige bepaald. Waarschijnlijk zal het kinderfeestje in een door de jarige uitgekozen thema worden gehouden waarbij de jarige met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes ieder een taart of zes cupcakes mogen versieren.

Voor de volwassenen bestaat de exclusieve mogelijkheid om de verrassende maar oh zo heerlijke combinatie Taart & Wijn te proeven, eventueel op locatie in de Nederlandse wijngaard Domein de Vier Ambachten. De vulling van de taart past in dit geval bij de met zorg uitgekozen wijnen, een tongstrelende belevenis.

Klik hier voor de prijzen voor taarten, cupcakes, workshops en kinderfeestjes.

Met vriendelijke groet,

Corine Kurpershoek